Werken bij ons

Vacatures

Van tijd tot tijd doen zich vacatures voor, maar personeelsadvertenties worden slechts zeer zelden geplaatst. U kunt een open sollicitatie richten aan Monique Wammes (monique.wammes@sterkliniek.nl) en deze moet onder andere zijn voorzien van een motivatie waarom U bij onze kliniek aan de slag wilt, een CV met vermelding van relevante werkervaring en een gelijkende recente (pas)foto. Alle sollicitaties worden schriftelijk beantwoord.

Vacature Paraveterinair Dierenartsassistent

Vacature Paraveterinair Dierenartsassistent

Wie zijn wij?
Als Sterkliniek Dierenartsen Ermelo & Harderwijk ligt onze focus al meer dan 30 jaar op het welzijn van onze patiënten met hoogstaande kwaliteit als leidraad. Lees hier meer over ons.

Wat bieden wij?
Een gezellig team waarin ruimte is voor ontwikkeling. Mede door toegang tot het kennisnetwerk van de organisatie Sterkliniek Dierenartsen en de bijbehorende nascholingsnorm kan iedereen bij ons gericht groeien in zijn of haar functie.

Wie zoeken wij?
Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een gediplomeerd paraveterinair. Jij hebt liefde voor dieren, bent gastvrij voor onze cliënten, bent geïnteresseerd in gevorderde diergeneeskunde en hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring.

Ben je een leergierige teamspeler en is dit echt iets voor jou? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een motivatie en CV naar monique.wammes@sterkliniek.nl.

Vacature geplaatst 11/03/2019

Sollicitatieformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Sollicitant voor
ParaveterinairDierenartsAnders

Uw motivatie