Tessa Dannenberg, stagiaire paraverinair

Zomer 2017

TessaHet avontuur zou beginnen in de dependance in Harderwijk. Toen ik op de eerste dag de introductiemap vol met protocollen doornam wist ik al dat dit wel goed zou komen. Ik had het gevoel binnen te komen in een bijzonder goed georganiseerd bedrijf met een duidelijke en overzichtelijke werkwijze. Daar houd ik wel van!

In Harderwijk maakte ik kennis met een aantal laboratoriumwerkzaamheden, met het verzorgen van opnamepatiënten, met een gedeelte van het OK programma en hier zat ik voor het eerst achter de balie. Halverwege mijn stage verhuisde ik naar de hoofdvestiging in Ermelo. De opnamecapaciteit is hier bijvoorbeeld een stuk hoger dan in Harderwijk en met een bijna dagelijks druk OK programma heb ik mij ook hier geen moment verveeld.

Na een tijdje werden mijn dagelijkse bezigheden uitgebreid en kreeg ik meer verantwoordelijkheid. Er was veel ruimte om te kijken naar wat ik wilde leren en hier werd altijd rekening mee gehouden. Al snel had ik door dat ik bijna niet weg te slaan was uit de operatiekamer. Zo vond ik het bijvoorbeeld prachtig om dokter Bob te assisteren tijdens een orthopedische ingreep.

Het team is op beide locaties bewonderenswaardig goed op elkaar ingespeeld. Soms lijkt een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Een team waar ik me op mijn plek voel. Bedankt allemaal! Voor het geduld, de uitleg, de instructies, de complimenten, de feedback, het vertrouwen en voor de gezelligheid. Tot snel!

Groetjes, Tessa