Een nieuw begin

Als ik dit schrijf is het nieuwe jaar al weer een week oud. Crisis of niet, een aflopende Aztekenkalender in 2012, het maakt niet uit, het nieuwe jaar begint gewoon. Het leven gaat door en ook de eerste dierengeboortes van 2012 hebben zich al weer aangediend in de kliniek. De eerste nachtelijke keizersnede viel ten beurt aan Deerhounds, ook bij de geboorte bijna meer pootjes dan lijfje. Moeders paste tijdens de keizersnede amper op de operatietafel. Maar al snel lagen de pups tevreden zogend in de kennel en konden de eigenaren weer gaan denken aan een normale nachtrust.

Het alarmnummer 144 voor dieren is een feit, Animal Cops zijn hun werk gaan doen en hebben het voor hun kiezen gekregen met de eerste 30.000 meldingen. Je kunt er van vinden wat je wilt maar ze nemen op zijn minst werk uit handen van hun collega’s! Wij dierenartsen zijn er erg gelukkig mee omdat er gewoon nog te veel dierenleed is waar de politie geen tijd voor vrij kon maken.
Ook wij maken een nieuw begin en wel met onze 6e dierenarts Kristel de Munnik, zij komt ons team versterken zodat we allemaal met een redelijke werkdruk 2012 ingaan. Laat 2012 maar komen, wij zijn er klaar voor!