Nanouk van den Belt, stagiaire Paraveterinair

 

Voorjaar 2016

Nanouk van den BeltIn Maart en April heb ik 7 weken stage gelopen bij Sterkliniek Dierenartsen Ermelo, dit was mijn laatste stage voor mijn afstuderen. In begin Juli hoop ik dan ook mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Tijdens deze stage periode heb ik erg veel geleerd op deze praktijk, zo mocht ik al snel veel zelfstandigheid laten zien. Wat mij voornamelijk opviel was de professionele werkwijze, bijzondere werksfeer en samenwerking binnen het team. Iedereen was heel open en vriendelijk en haalde alles uit de kast om mij zoveel mogelijk ervaring op te laten doen.

Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en erg veel geleerd de afgelopen periode zoals, laboratoriumwerkzaamheden, opnamen patiënten verzorgen, steriel staan in de o.k, röntgen en echografie.

Het was een enorm bijzondere stage op een ontzettend goed georganiseerd bedrijf. Ik waardeer het heel erg dat ik het vertrouwen heb gekregen om zelfstandig werkzaamheden uit te mogen voeren.