Lyanne Groeneveld, stagiaire paraveterinair

Najaar 2017

Foto Lyanne laatste dag stageMijn allereerste stageperiode als paraveterinair is alweer voorbij! Ik begon mijn avontuur in de dependance te Harderwijk. Ik vond dit erg prettig zodat ik rustig kennis kon maken met van alles wat er binnen de praktijk gebeurd. Al snel voelde ik mij hier thuis en had ik het erg naar mijn zin! Hier zat ik dan ook voor het eerst achter de balie, en leerde ik van alles over het gebit van een hond/kat met behulp van Dr. Paul van Aalst. De eerste vier weken vlogen voorbij, het was tijd om naar de praktijk in Ermelo te gaan om hier mijn avontuur te vervolgen. Ik vond het geweldig om te zien hoe goed georganiseerd het is binnen beide praktijken. De gezondheid van de dieren staat voorop, en dat merk je. De zin “Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter” doet dan ook zeker zijn eer aan. Wat ik nou het leukst vond aan mijn stageperiode vind ik moeilijk om te kiezen. Er is zoveel! Het stellen van diagnoses en verzorgen van de opname dieren vond ik dan toch wel een van de leukste dingen. Binnen beide praktijken wordt je als stagiaire uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Zo krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en op deze manier blijf je groeien.
Ik heb binnen deze 8 weken ontzettend veel geleerd, en ben heel dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van zo’n hecht team.

Bedankt voor alles en ik zal jullie missen!

Liefs,

Lyanne