Afscheid nemen…

Onze collega Marleen is maar weinig mensen onbekend. Ze kwam voor het eerst binnen in 2007 als relatief stille stagiaire die liever de kat uit de boom keek. Toch wist ze van aanpakken en had alles feilloos door. Daarom waren we blij dat we Marleen in 2008 onze collega konden noemen. Nu, ruim 11 jaar later, gaat ze ons als Senior Paraveterinair verlaten. Ze gaat haar hart achterna en verhuisd met man een zoon naar Brabant!

Omdat ze straks ruim 110 kilometer van ons vandaan zit maken we er vanavond nog even een feestje van! We genieten samen van een barbecue en zullen haar nog even goed verwennen met herinneringen, cadeaus en een zelfgemaakt liedje natuurlijk. (Onze zangkunsten houden we even voor onszelf 😉 )

Het zal voor ons heel gek zijn om Marleen te moeten missen. Niet alleen als collega op het werk maar ook als vriendin in Harderwijk.

Lieve Marleen…bedankt voor ALLES! We gaan je missen…!

Marleen we gaan je missen collage