SterPlan®

Bij Sterkliniek Dierenartsen hechten we veel waarde aan preventieve zorg voor onze huisdieren. Hoewel we als dierenartsen graag genezen zijn we er allemaal van doordrongen dat voorkomen een hele belangrijke benadering is. Vroege diagnoses en preventieve behandelingen dragen bij aan een langer leven met een hogere levenskwaliteit.

Daarom is SterPlan® ontworpen, een preventief plan voor uw huisdier waarbij u als eigenaar tijdig wordt herinnerd aan de noodzakelijke stappen. Omdat dit plan bij alle Sterklinieken in Nederland uiteindelijk uitgerold gaat worden kunnen we onze cliënten ook een aantrekkelijk prijsvoordeel bieden. Zo bent u zeker van de beste preventieve zorg voor een aantrekkelijke prijs, tenslotte zorgen we samen voor het welzijn van uw huisdier!

Lees er hier meer over.

Afbeelding poster SterPlan