Sportgezond

Hoe (sport)gezond is jouw hond?

Hoewel onze dagelijkse focus ligt op de gezondheidszorg van huisdieren willen wij de baasjes van deze honden, katten, konijnen, knaagdieren en meer natuurlijk niet vergeten. Om die reden sponsoren wij al jaren de lokale korfbalvereniging Dindoa waar onze eigen dierenarts Paul wekelijks op het veld staat.

20 oktober aanstaande is er een thuiswedstrijd van Dindoa. Bij Dindoa wordt er op die zaterdag niet alleen aandacht gegeven aan JOGG (Jongeren op gezond gewicht), maar ook aan HOGG: Honden op gezond gewicht. Honden van de sporters en hun toeschouwers kunnen die middag tussen 13:00 en 15:00 uur bij dierenarts Paul terecht voor een gezondheids- en sportkeuring. Paul zal tijdens de keuring extra aandacht besteden aan de fitheid van de hond en dus aan het hart, de longen, het bewegingsapparaat en het gewicht. Dit is een cadeautje van dierenarts Paul, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Gaat u iemand aanmoedigingen tijdens de wedstrijd of wilt u eens komen kijken en neemt u uw hond mee? Laat dit dan even weten via paul.van.aalst@sterkliniek.nl zodat we weten dat we u en uw trouwe viervoeter kunnen verwachten.

Tot ziens op 20 oktober!

Paul korfbal collage logo