Samen voor uw hond

Kynologenclub Noord-West Veluwe en Sterkliniek Dierenartsen Ermelo / Harderwijk werkten al een aantal jaar erg prettig samen en wilden die samenwerking graag uitbreiden. Nadat er zorgvuldig is gekeken naar de mogelijkheden hoe zij zich samen sterker kunnen inzetten voor de honden van Ermelo en omstreken is begin dit jaar een officiële samenwerking ondertekend. Dankzij deze samenwerking kunnen beide partijen vertrouwen op elkaars expertise en op gebied van gedrag en gezondheid de lokale hondeneigenaren een ontelbare hoeveelheid ervaringsjaren bieden.

KC Noord-West Veluwe heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van hondengedrag en trainingen en heeft al ontelbaar veel honden, vooral de eigenaren, op weg geholpen met trainingen voor pups, pubers en volwassen honden. Daarnaast heeft de kynologenclub een groot aantal sporten die mens en hond samen kunnen beoefenen zoals treibball, hoopers en agility.

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo / Harderwijk viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. In die 30 jaar hebben zij nu een team van 21 man (voornamelijk vrouw) sterk. Het team blijft continue up-to-date van de laatste medische inzichten en technieken. Dit wordt gewaarborgd door de kwaliteitseisen van de Sterkliniek Dierenartsen organisatie. De Sterkliniek biedt haar kennis en kunde niet alleen aan de instructeurs, maar ook alle leden van de kynologenclub aan. Zo zullen twee dierenartsen meerdere keren per jaar een sportkeuring aanbieden, zijn de (toekomstige) eigenaren van pups welkom op de puppy-informatieavond en zullen zij lezingen geven aan de instructeurs over de laatste updates in de veterinaire wereld.

Samen gaan zij voor een verantwoord huisdierenbezit met plezier voor mens en dier!

Lees hier meer over KC Noord-West Veluwe: www.kcnwv.nl

kynologenclub NW Veluwe samenwerking