Wisseling van de wacht

Op 22 maart moeten wij afscheid nemen van ons geweldige collega: Senior Paraveterinair Marloes! Samen met haar man is zij een eigen bedrijf begonnen waar zij nu haar volle aandacht aan kan geven. Geweldig voor hen maar ontzettend jammer voor ons. Marloes is al even bezig om haar takenpakket aan haar collega’s over te dragen. Alle werkzaamheden zullen dus in vertrouwde hand over gaan. Wel zullen wij haar na bijna 14 jaar trouwe dienst ontzettend gaat missen!

Tegelijkertijd verwelkomen wij onze nieuwe collega Annelies. Zij is begin deze maand begonnen en is vol energie begonnen aan haar inwerkperiode om de dagelijkse routine van beide vestigingen eigen te maken. Wellicht heeft u haar al gezien.

Mocht u Marloes nog een leuk berichtje of kaartje willen sturen dan kan dat natuurlijk per post of via de website. Wij zullen alles verzamelen en aan haar overhandigen.

Marloes Boersma de Graaf en Annelies van Milligen