Alle vertrouwen in 2017!

In het begin van het jaar kijken we nog even achterom en stropen we onze mouwen op voor 2017. We kunnen terugkijken op een fantastisch jaar!
In Harderwijk worden we met open armen ontvangen getuige de vele nieuwe cliënten die graag aan ons hun dieren toevertrouwen. Natuurlijk kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, maar al onze dierenliefde en kennis zetten we in om uw dieren gezond te houden of beter te maken.

Tegenwoordig zien we gelukkig minder dramatische verkeersongelukken maar de “zwijnenincidenten” nemen licht toe. De gemiddelde hond wordt steeds kleiner wat eigen specifieke problemen geeft, veel knieproblemen, veel gebitsproblemen en als je zo klein bent ben je extra kwetsbaar. Sommigen hebben geen idee hoe klein ze zijn en hebben dan toch een grote mond naar andere honden en soms vallen er dan “gaatjes”.
In Harderwijk zijn behoorlijk wat katten en daar zien we nog regelmatig gebroken pootjes, oorzaak meestal onbekend.
Het konijn wint aan populariteit en krijgt al jaren de aandacht bij ons die het verdiend, het is een tenslotte een volwaardig huisdier!

Veel dierenartsen sturen patiënten aan ons door met name internistische patiënten (dieren die het om onduidelijke redenen “niet lekker doen”) en dieren voor (orthopedische) chirurgie. Als service krijgen deze dieren na de operatie een privé mobielnummer mee voor 24/7 service.

Het team bestaat bij de dierenartsen voornamelijk uit de oude vertrouwde gezichten en dat zorgt ervoor dat er bij de dierenartsen ruim over de 100 jaar ervaring aanwezig is. Voeg daar een (senior)paraveterinair team aan toe van gemiddeld meer dan tien jaar ervaring en dan weet je zeker dat je alle vertrouwen in 2017 mag hebben.

Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter!

Foto van poes in de opname met een kraagje om